Restaurant zi de naștere

Îți dorești să găsești restaurantul perfect pentru petrecerea de ziua ta de naștere? La City Grill vei găsi cele mai bune soluţii pentru organizarea unei petreceri în inima Bucureştiului. Avem patru locații în cele mai căutate zone ale orașului. În plus, consultanții noștri de evenimente îți vor fi alături cu tot ce îţi trebuie pentru a asigura succesul unei zile de neuitat. Mai mult, îţi putem prezenta și oferta altor restaurante din Grupul City Grill - Trattoria Buongiorno, Hanul Berarilor Interbelic, Caru’ cu bere, Pescăruș sau Hanu’ lui Manuc.


City Grill este restaurantul cu specific traditional românesc, cu mare accent pe bucatele pregătite la grătar. Avem mai multe platouri de mici şi friptură din care poți alege. Avem opţiuni și pentru vegetarieni și putem adapta preparatele în funcție de dieta şi nevoile invitaților tăi.


Avem o experiență de aproape 15 ani în organizarea evenimentelor, zilele de naștere sărbătorite la noi fiind mereu foarte apreciate de către oaspeţii noştri. Preparăm torturi delicioase şi acordăm o atenţie deosebită ca oaspeților tăi să nu le lipsească nimic. Îți punem la dispoziție toate serviciile de care ai nevoie: fotograf, transport, aranjamente florale, proiecții şi muzică live.


Te aşteptăm să ne bucurăm împreună la petrecerea de ziua ta organizată într-unul dintre restaurantele City Grill din Bucureşti.
evenimente
speciale

Corporate

La City Grill găsești tot ceea ce este necesar organizării unui eveniment de business. Îți punem la dispoziție logistica noastră dar și propuneri pentru o desfășurare cât mai bună.

Află mai multe

Cununie

Îți suntem alături în una dintre cele mai importante zile din viața ta. Sfaturile noastre și serviciile de care dispunem îți stau la dispozitie oricând.

Află mai multe

Botez

Știm cât este de important botezul copilului tău. Te asigurăm că la City Grill te ajută să ai un botez de neuitat.

Află mai multe