CITY GRILL
primăverii

City Grill Primăverii este primul nostru restaurant. Din 2004 facem tot posibilul să-ți oferim cea mai bună mâncare la grătar, preparată întotdeauna din cele mai proaspete ingrediente. În același timp, ne-am dorit să-i surpindem pe cei care ne trec pragul cu o servire impecabilă și curățenie ireproșabilă.

CITY GRILL
Covaci

Restaurantul City Grill Covaci te invită într-un ambient cochet, în inima Bucureştiului. Eşti binevenit oricând, iar în weekend te aşteptăm până noaptea tărziu.

CITY GRILL
Băneasa

Restaurantul City Grill Băneasa se află chiar în incinta Băneasa Shopping City, la etajul 1, într-un punct nevralgic al Bucureştiului. Te așteptăm întotdeauna cu cele mai savuroase bucate tradiționale românești.

CITY GRILL
floreasca

City Grill Floreasca este alegerea perfectă pentru bucureştenii care caută un restaurant elegant în apropiere de Promenada Mall, în zona Pipera.

evenimente
speciale

Corporate

La City Grill găsești tot ceea ce este necesar organizării unui eveniment de business. Îți punem la dispoziție logistica noastră dar și propuneri pentru o desfășurare cât mai bună.

Află mai multe

Cununie

Îți suntem alături în una dintre cele mai importante zile din viața ta. Sfaturile noastre și serviciile de care dispunem îți stau la dispozitie oricând.

Află mai multe

Botez

Știm cât este de important botezul copilului tău. Te asigurăm că la City Grill te ajută să ai un botez de neuitat.

Află mai multe