CITY GRILL
primăverii

City Grill Primăverii este primul nostru restaurant. Încă din 2004, specificul bucătăriei tradițional urbane este acela de a vă oferi cele mai gustoase preparate la grătar și nu numai. Băuturile fine își au locul lor în meniu și deserturile sunt absolut de neratat. Vă așteptăm!

CITY GRILL
Covaci

Restaurantul City Grill Covaci te invită în Centrul Vechi al Bucureștiului să petreci împreună cu prietenii și să vă bucurați împreună de gustul grătarelor și a produselor specifice bucătăriei tradițional urbane.

CITY GRILL
Băneasa

Restaurantul City Grill Băneasa se află chiar în incinta Băneasa Shopping City, la etajul 1, într-un punct nevralgic al Bucureştiului. Te așteptăm întotdeauna cu cele mai savuroase bucate specifice bucătăriei tradițional urbane.

City Cafe
Terminal Schengen

City Cafe, un loc unde poți să începi să te relaxezi și să te pregătești de o nouă călătorie.

evenimente
speciale

Corporate

La City Grill găsești tot ceea ce este necesar organizării unui eveniment de business. Îți punem la dispoziție logistica noastră dar și propuneri pentru o desfășurare cât mai bună.

Află mai multe

Cununie

Îți suntem alături în una dintre cele mai importante zile din viața ta. Sfaturile noastre și serviciile de care dispunem îți stau la dispozitie oricând.

Află mai multe

Botez

Știm cât este de important botezul copilului tău, așa că la City Grill își grantăm o petrecere de neuitat.

Află mai multe