Sustenabilitate

 

City Grill Group își confirmă angajamentul de a contribui la atingerea obiectivelor de sustenabilitate la nivel global. Astfel, este afirmată responsabilitatea unui brand recunoscut la nivel național, de a se implica în mod direct în îmbunătățirea acțiunilor climatice ale domeniului de lucru HoReCa. Demersurile realizate în această direcție sunt esențiale pentru durabilitatea mediului dar și către o viață sănătoasă.

Prin introducerea meniului digital în toamna anului 2021, compania se dezvoltă în direcția unui sistem de lucru paperless, care contribuie semnificativ la reducerea cantităților de hârtie folosită. Gogoo este noul ospătar al City Grill, partenerul principal către o desfășurarea sustenabilă, disponibil pe mesele tuturor locațiilor. Prin intermediul platformei, clienții au posibilitatea de a scana, de a comanda produsele dorite și chiar de a plăti direct, fără a răsfoi un meniu printat. Prin accesarea ospătarului virtual sau a meniului online din aplicația Out4Food, fiecare client este angrenat în acest proces și astfel, cu toții contribuim la salvarea planetei.

Ne propunem să continuăm demersurile necesare în ceea ce privește sustenabilitatea. Prin aceste acțiuni, nu numai că vom îmbunătăți statisticile ecologice, ci urmărim și să modelăm comportamentele și atitudinile oamenilor, începând cu echipele interne și continuând cu cele din mediul extern. Următoarea contribuție adusă de City Grill durabilității mediului constă în instalarea panourilor fotovoltaice în locațiile care permit acest lucru, până la finalul verii”, a declarant Dragoș Petrescu, fondator City Grill Group.

Un alt proiect care facilitează implementarea măsurilor sustenabile în toate locațiile City Grill își propune instalarea robineților economici, cu un timp de funcționare de 30 de secunde de la pornire. Totodată, se vor implementa și senzori de lumină, pentru utilizarea surselor de electricitate strict atunci când este necesar.

În plus, se contribuie la reducerea emisiilor de CO2 generate de autovehicule, prin folosirea mașinilor cu motor electric la nivelul de Top Management al companiei. Astfel, sunt țintite obiective relevante în timp, care vor dezvolta treptat un stil de lucru sustenabil. Încă este în derulare procesul de achiziționare a mașinilor hybrid/ electrice pentru toate departamentele de lucru. Pentru a îmbina sănătatea și durabilitatea, legumele folosite în bucătăriile City Grill sunt procurate de la furnizori locali. Niciunul dintre preparate nu conține conservanți, lucru care poziționează calitatea produselor și sănătatea clienților în topul priorităților.

Plasticul este unul dintre subiectele de interes în ceea ce privește poluarea, motiv pentru care ambalajele pe care le folosește compania pentru băuturi sunt confecționate în totalitate din sticlă, care este și ea supusă unui proces de reciclare selectivă. Cartonul, uleiul, plasticul, metalul și alte deșeuri întâlnite în componența obiectelor folosite în cadrul companiei sunt atent selecționate și trimise către reciclare. În acest fel, accelerăm ambalarea corespunzătoare și începem procesul de modelare a comportamentelor.

Pe lângă responsabilitatea pentru protejarea mediului, City Grill Group își concentrează efortul și resursele și asupra dezvoltării sociale, prin programe de tipul Școala Duală. În anul 2018 a început colaborarea cu cei de la Colegiul Tehnic ”Mihai Bravu”, prin înființarea a două clase cu specializările ospătar și bucătar. City Grill oferă uniforme de practică și o bursă atribuită pe baza performanțelor stabilite. Ulterior, în 2021, când cele două clase au promovat, o parte dintre elevi au fost angajați în cadrul companiei. Acum, programul continuă cu o singură clasă mixtă, formând și ajutând o nouă generație de angajați.

evenimente
speciale

Corporate

La City Grill găsești tot ceea ce este necesar organizării unui eveniment de business. Îți punem la dispoziție logistica noastră dar și propuneri pentru o desfășurare cât mai bună.

Află mai multe

Cununie

Îți suntem alături în una dintre cele mai importante zile din viața ta. Sfaturile noastre și serviciile de care dispunem îți stau la dispozitie oricând.

Află mai multe

Botez

Știm cât este de important botezul copilului tău, așa că la City Grill își grantăm o petrecere de neuitat.

Află mai multe