City Cafe Coffee Shop

Bucureştiul a devenit o metropolă modernă, un oraş plin de viaţă, a carui inimă bate în acord cu marile capitale europene. Nevoile bucureştenilor devin tot mai complexe, pe măsură ce oraşul cunoaşte noi personaje. De la omul de business mereu pe fugă, până la familistul care caută un colţ de relaxare şi o gustare rapidă, toţi bucureştenii îşi doresc un loc modern unde să se simtă bine în compania prietenilor sau a partenerilor de afaceri.


De la acest principiu am pornit când am lansat City Café. Este un bistro cu specific românesc, dar şi cu accente internaţionale, ce îşi întâmpină oaspeţii, în fiecare zi, cu un meniu urban, cu mâncare sănătoasă, sandwich-uri şi salate pe toate gusturile.


City Café a devenit rapid un local de referinţă pentru bucureştenii activi, pe care ii întâmpinăm cu o gamă variată de gustări şi băuturi calde, de la primele ore ale dimineţii, până seara târziu.


City Cafe Charles de Gaulle

Adresa: Charles de Gaulle Place, nr. 15, Bucuresti
Luni - Vineri: 08:00 - 20:00
Tel.: 0720 62.62.62


City Cafe Terminal Schengen

Adresa: Aeroportul International Henry Coandă, Bucuresti
Non-stop
Tel.: 0721 28.36.14

evenimente
speciale

Corporate

La City Grill găsești tot ceea ce este necesar organizării unui eveniment de business. Îți punem la dispoziție logistica noastră dar și propuneri pentru o desfășurare cât mai bună.

Află mai multe

Cununie

Îți suntem alături în una dintre cele mai importante zile din viața ta. Sfaturile noastre și serviciile de care dispunem îți stau la dispozitie oricând.

Află mai multe

Botez

Știm cât este de important botezul copilului tău, așa că la City Grill își grantăm o petrecere de neuitat.

Află mai multe