City Grill Covaci este un restaurant cu specific tradițional urban, unde am încercat să creăm un decor cât mai chic, care să se potrivească și celor mai exigente gusturi. Într-un ambient prietenos şi cochet, ne invităm oaspeţii să descopere plăcerea unei fripturi bune. Pe perioada verii, terasa vă oferă un refugiu binevenit de căldura bucureşteană, iar pe timp de iarnă, grătarul încins vă va îmbia să descoperiţi farmecul preparatelor din meniul tradiţional urban specific City Grill, al cărui numitor comun este întotdeauna savoarea.

Te aşteptăm cu un meniu bogat, unde micii, frigăruile, sărmăluțele, fripturile și peștele pe grătar se alătură armonios frigăruilor, muşchiului de viţel rosé şi altor bunătăţi la grătar. Preparatele tradiționale românești fac casa bună cu bucate atent alese din bogata bucătăria internaţională.

La restaurantul City Grill Covaci eşti binevenit la orice oră. Avem program prelungit în weekend, astfel încăt vineri și sâmbătă te așteptăm până la orele 2:00 ale dimineții. În plus, fiind poziţionat chiar în centrul orașului, în zona Unirii, City Grill Covaci este un loc ideal pentru organizarea de petreceri și evenimente speciale.

Te așteptăm cu drag!

Adresă: Strada Covaci, numărul 19
Telefon: 0727.62.62.62
Email: covaci@citygrill.ro

Vezi imagini din City Grill Covaci
evenimente
speciale

Corporate

La City Grill găsești tot ceea ce este necesar organizării unui eveniment de business. Îți punem la dispoziție logistica noastră dar și propuneri pentru o desfășurare cât mai bună.

Află mai multe

Cununie

Îți suntem alături în una dintre cele mai importante zile din viața ta. Sfaturile noastre și serviciile de care dispunem îți stau la dispozitie oricând.

Află mai multe

Botez

Știm cât este de important botezul copilului tău, așa că la City Grill își grantăm o petrecere de neuitat.

Află mai multe