Mic dejun București

Ai poftă de un mic dejun delicios, dar nu ești tocmai o persoană matinală? Ce-ar fi să îți începi ziua cu un mic dejun la restaurant? 

   

MIC DEJUN #1 -250g  21.00

Doua oua poșate, pastă de avocado, roșii uscate, pâine da casă

MIC DEJUN #2 - 400 g  21.00
2 ouă poșate, bacon crispy, brânză cremoasă de vacă, roșii, castraveți, salată mix, baghetă rustică

MIC DEJUN #3- 335 g  21.00
2 ouă poșate, somon afumat, cremă de avocado, roșii cherry, salată mix, pâine de casă

MIC DEJUN #4 /  – 350 g   21.00

Omletă, ton, brânză cremoasă de vacă, cremă de avocado, ardei capia murat, ceapă roșie, pâine de casă


Băutura la alegere: Espresso / Ceai cald românesc / Lapte dulce

***Oferta este valabilă zilnic între orele: 08:00 și 12:00


Ofertă valabilă în următoarele locații:


City Grill Primăverii  și City Grill Covaci 

Un mic dejun la restaurant te salvează când nu ai timp să îți prepari o omletă delicioasă sau când îți dorești să experimentezi noi orizonturi culinare! Bună dimineața! Te invităm să servești cel mai bun mic dejun din  București! 

     Te așteptăm la City Grill dacă vrei să savurezi cel mai bun mic dejun în București, fără să-ți petreci diminețile în bucătărie! Ale noastre meniuri de mic dejun sunt variate, așa că vei avea de unde să alegi. Din oferta noastră de mic dejun nu lipsește nici omleta pufoasă și nici șunca nobilă de Praga! De asemenea, legumele proaspete sunt și ele prezente la datorie, în farfurii. Dăm trezirea dis-de-dimineață celor mai zemoase roșii, celor mai sănătoase ciuperci și celor mai voluptoși ardei și le asortăm pe toate cu baghete aburinde, numai bune de întins untul pe ele! 


 Îți place România și vrei să guști, la propriu, din darurile sale? Alege un mic dejun românesc, care include brânzeturi neaoșe, ouă rumenite care îți fac cu ochiul și legume crescute în grădina bunicii! Indiferent dacă astăzi ai poftă de un mic dejun românesc sau vrei sa încerci și altfel de delicii, te așteptăm cu masa pusă pentru un mic dejun în București, la City Grill. 

evenimente
speciale

Corporate

La City Grill găsești tot ceea ce este necesar organizării unui eveniment de business. Îți punem la dispoziție logistica noastră dar și propuneri pentru o desfășurare cât mai bună.

Află mai multe

Cununie

Îți suntem alături în una dintre cele mai importante zile din viața ta. Sfaturile noastre și serviciile de care dispunem îți stau la dispozitie oricând.

Află mai multe

Botez

Știm cât este de important botezul copilului tău, așa că la City Grill își grantăm o petrecere de neuitat.

Află mai multe