Fii îngerul unui bătrân!


Grupul Restaurantelor City Grill sprijină, cu ajutorul clienților restaurantelor City Grill, persoanele cu vârsta de peste 65 de ani, afectate de singurătate, boală și griji materiale, beneficiarii Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei. Fiecare client care dorește să ofere ajutor vârstnicilor poate să doneze în restaurantele City Grill, un meniu de prânz. Cu banii strânși și cu ajutorul voluntarilor Fundației Principesa Margareta a României vom asigura o masă caldă bătrânilor incluși în program.


Clienţii care donează un “meniu în așteptare” la City Grill dăruiesc, în fapt, masa festivă de Crăciun, o masă specială pentru aniversarea vârstei sau o masă caldă la pachet de care se bucură vârstnicii aflaţi astăzi în situații dificile de viață.

“Meniu in asteptare” este un mecanism care invită la generozitate și face mai facil actul donației. Campaniea socială inițiată de City Grill este prezentată în reportajul oferit de ProTv.

http://stirileprotv.ro/stiri/social/meniul-in-asteptare-solutia-civilizata-prin-care-poti-hrani-un-om-sarman-ideea-din-spatele-unui-sistem-adus-din-occident.html


Rezervă o masă acum și susține un bătrân neajutorat!

evenimente
speciale

Corporate

La City Grill găsești tot ceea ce este necesar organizării unui eveniment de business. Îți punem la dispoziție logistica noastră dar și propuneri pentru o desfășurare cât mai bună.

Află mai multe

Cununie

Îți suntem alături în una dintre cele mai importante zile din viața ta. Sfaturile noastre și serviciile de care dispunem îți stau la dispozitie oricând.

Află mai multe

Botez

Știm cât este de important botezul copilului tău, așa că la City Grill își grantăm o petrecere de neuitat.

Află mai multe