City Grill Primăverii este primul nostru restaurant. Din 2004 facem tot posibilul să-ți oferim cea mai bună mâncare la grătar, preparată întotdeauna din cele mai proaspete ingrediente. În același timp, ne-am dorit să-i surpindem pe cei care ne trec pragul cu o servire impecabilă și curățenie ireproșabilă. Cele mai înalte standarde de servicii au fost dintotdeauna cartea de vizită a restaurantelor City Grill.

Te invităm să asculți muzică live într-o ambianță plăcută. Locația este potrivită pentru o cină în familie, o întâlnire de afaceri, dar şi pentru a sărbători evenimentele importate din viața ta.

În plus, ne lăudăm cu o varietate mare de mici, care vor convinge şi cei mai pretenţioşi gurmanzi. Meniul cuprinde Micii lui Iordache, Micii de Lehliu Gară, de Obor sau de Medgidia. Ingredientele diferă, la fel și condimentele folosite. Pentru o experienţă completă, trebuie să îi guşti pe toţi. Mereu vin însoțiți de trei tipuri de muștar.

Te aşteptăm cu drag!

Adresă: Bulevardul Primăverii, numărul 3
Telefon: 0726.62.62.62


Vezi imagini din City Grill primăverii
evenimente
speciale

Corporate

La City Grill găsești tot ceea ce este necesar organizării unui eveniment de business. Îți punem la dispoziție logistica noastră dar și propuneri pentru o desfășurare cât mai bună.

Află mai multe

Cununie

Îți suntem alături în una dintre cele mai importante zile din viața ta. Sfaturile noastre și serviciile de care dispunem îți stau la dispozitie oricând.

Află mai multe

Botez

Știm cât este de important botezul copilului tău, așa că la City Grill își grantăm o petrecere de neuitat.

Află mai multe