City Grill Floreasca este restaurantul preferat al bucureştenilor care locuiesc sau muncesc în zona Pipera. Te așteptăm cu meniuri de prânz și cu renumitele preparate la grătar. Fie că eşti pe fugă şi vrei un prânz rapid cu o supă cremă de roşii şi o salată sau ai timp de o friptură la grătar, noi îţi suntem alături în orice moment.

Situat vizavi de Promenada Mall, City Grill Floreasca este locul ideal pentru pauza de masa, dar şi restaurantul perfect pentru a te opri după shopping. Iar după o zi obositoare la serviciu, te aşteptăm la o cină relaxantă alături de întreaga familie.

Restaurantul City Grill Floreasca te aşteaptă într-un ambient elegant pentru ca tu să te bucuri de preparatele culinare create special pentru cele mai exigente gusturi.

Pentru că ştim că cele mai importante momente merită sărbătorite într-un cadru deosebit, te invităm să organizăm împreună cele mai frumoase evenimente din viața ta! Fie că este vorba despre o nuntă, un botez, o petrecere în families au un eveniment corporate, City Grill Floreasca este alegerea ideală.


Adresă: Calea Floreasca, numarul 175 (colț cu Șoseaua Pipera)
Telefon: 0727.54.33.33
Program:
Luni-Vineri 8:00 – 17:00
Sâmbătă și Duminică închis

Vezi imagini din City Grill floreasca
evenimente
speciale

Corporate

La City Grill găsești tot ceea ce este necesar organizării unui eveniment de business. Îți punem la dispoziție logistica noastră dar și propuneri pentru o desfășurare cât mai bună.

Află mai multe

Cununie

Îți suntem alături în una dintre cele mai importante zile din viața ta. Sfaturile noastre și serviciile de care dispunem îți stau la dispozitie oricând.

Află mai multe

Botez

Știm cât este de important botezul copilului tău. Te asigurăm că la City Grill te ajută să ai un botez de neuitat.

Află mai multe