Restaurantul City Grill Băneasa se află chiar în incinta Băneasa Shopping City, la etajul 1, într-un punct nevralgic al Bucureştiului. Te așteptăm întotdeauna cu cele mai savuroase bucate specifice bucătăriei tradițional urbane. Indiferent dacă vii de la shopping, iei masa de prânz într-o zi de lucru sau te afli în drum spre București și vrei o masa copioasă, noi te așteptam cu cele mai bune preparate la grătar cu jar.

Avem multe deserturi și sucuri fresh pentru cei mici, iar cei mari se pot bucura de o selecție de vinuri și preparate delicioase din carne. Pentru cei care caută mâncăruri de post, avem crema de legume, de roșii, precum şi salată de vinete, alături de multe garnituri încântătoare.

Restaurantul este potrivit și pentru petreceri de majorat, evenimente în familie sau întâlniri de afaceri.

Te așteptăm cu drag!

Adresă: Băneasa Shopping City, etaj 1
Telefon: 0799.10.55.42
Email: baneasa@citygrill.ro

Vezi imagini din City Grill Băneasa
evenimente
speciale

Corporate

La City Grill găsești tot ceea ce este necesar organizării unui eveniment de business. Îți punem la dispoziție logistica noastră dar și propuneri pentru o desfășurare cât mai bună.

Află mai multe

Cununie

Îți suntem alături în una dintre cele mai importante zile din viața ta. Sfaturile noastre și serviciile de care dispunem îți stau la dispozitie oricând.

Află mai multe

Botez

Știm cât este de important botezul copilului tău, așa că la City Grill își grantăm o petrecere de neuitat.

Află mai multe