Să hrănești viitorul copiilor din Ucraina: De Neprețuit.

Plătește comenzile la City Grill cu cardul tău Mastercard în perioada 15 - 30 Noiembrie 2023 și pentru fiecare plată Mastercard donează valoarea unei mese la școală către inițiativa programului World Food Programme (WFP) al Națiunilor Unite, cu scopul ajutorării copiilor din Ucraina, cu valoarea totală a donației de până la 50.000 de Euro. World Food Programme nu promovează niciun produs sau serviciu.

 

Din 2012, Mastercard și programul Națiunilor Unite World Food Programme au lucrat împreună pentru a ajuta comunitățile din întreaga lume să facă pași importanți împotriva sărăciei și foametei. Prin donațiile către inițiativa meselor de la școală a WFP, Mastercard susține sănătatea, dezvoltarea și accesul la educație ale copiilor, construind temeliile unui viitor mai bun.

 

World Food Programme nu promovează niciun produs sau serviciu. Pentru mai multe informații despre World Food Programme, accesați www.wfp.org.

evenimente
speciale

Corporate

La City Grill găsești tot ceea ce este necesar organizării unui eveniment de business. Îți punem la dispoziție logistica noastră dar și propuneri pentru o desfășurare cât mai bună.

Află mai multe

Cununie

Îți suntem alături în una dintre cele mai importante zile din viața ta. Sfaturile noastre și serviciile de care dispunem îți stau la dispozitie oricând.

Află mai multe

Botez

Știm cât este de important botezul copilului tău, așa că la City Grill își grantăm o petrecere de neuitat.

Află mai multe