Mici vs Burger!

Cunoscuți pentru creativitate lor, românii au descoperit micii întâmplător. Legenda spune că grataragiul Iordache a rămas fără învelișul pentru cârnați și a pus compoziția direct pe grătar. Așa au luat naștere mititeii, botezați chiar de un client al localului, faimosul umorist al secolului XX, N.T. Orăşanu, iar City Grill duce rețeța mai departe.

Restaurantele City Grill prezintă o varietate de mici gustoși și cu ‘’ștaif’’, pentru toate gusturile: Micii lui Iordache, Mici de Lehliu Gară, de Obor sau de Medgidia, care au în compoziție carne de porc, de vită și oaie sau miel.

VS

Cunoscuta bucată de carne tocată şi condimentată, asezonată cu toppinguri şi potrivită într-o chiflă, este tot mai apreciată şi comandată, iar originea exactă a acesteia este una destul de fascinantă.

Pe scurt, mongolii au fost primii care au mâncat burgeri. Da, Ginghis Han şi călăreţii lui viteji, plasau carnea sub şa, pentru a se presa, rezultatul fiind un fel de pateu. Astfel, atunci când se opreau pentru a se odihni, aceştia o împărţeau egal şi o frigeau sau afumau.

Odată ajunşi şi în România, iar apoi la City Grill, aceştia au fost tot mai ceruţi. E vorba despre cei 3: Burgerul Black Angus răsfăţat cu bacon crispy aromat, Burgerul City Grill cu pui fraged şi Burgerul fresh cu Halloumi.


Mici vs Burgeri, oare cine va ajunge de cele mai multe ori în farfurie. Bătălia este strânsă!

 Rezervă o masă: https://citygrill.ro/ro/rezervari

evenimente
speciale

Corporate

La City Grill găsești tot ceea ce este necesar organizării unui eveniment de business. Îți punem la dispoziție logistica noastră dar și propuneri pentru o desfășurare cât mai bună.

Află mai multe

Cununie

Îți suntem alături în una dintre cele mai importante zile din viața ta. Sfaturile noastre și serviciile de care dispunem îți stau la dispozitie oricând.

Află mai multe

Botez

Știm cât este de important botezul copilului tău. Te asigurăm că la City Grill te ajută să ai un botez de neuitat.

Află mai multe