Bătălia micilor a început! Premii pe săturate!

Marea miciadă ii spunem noi, iar pentru voi asta se traduce simplu:


  • In fiecare zi, după ora 18:00, în restaurantele City Grill Primăverii, City Grill Covaci (în centrul vechi) și în City Grill Băneasa, la orice comandă de "Platoul Micilor" primiți 2 taloane pe care le completați cu datele personale și le introduceti în urnă, iar după stați cu ochii pe pagina de Facebook City Grill pentru a vedea daca sunteți fericitul câștigător al unui voucher cu 100 de mici.


* Fiecare restaurant își va desemna propriul câștigător prin tragere la sorți. Câștigătorii vor fi anunțați pe pagina de Facebook City Grill în ziua extragerii.

* Vor fi 2 valuri de extrageri, unul in luna mai și unul în luna iunie, ceea ce inseamnă că puteți câștiga 2 luni la rând marele premiu. Prima extragere va avea loc pe 2 mai, iar cea de-a doua va avea loc pe data de 3 iunie.

*Taloanele câștigătoare sunt valabile până la data de 31 august 2019. 


Rezervați o masă și haideți la "Platoul Micilor".


Regulamentul campaniei il puteti citi aici!


evenimente
speciale

Corporate

La City Grill găsești tot ceea ce este necesar organizării unui eveniment de business. Îți punem la dispoziție logistica noastră dar și propuneri pentru o desfășurare cât mai bună.

Află mai multe

Cununie

Îți suntem alături în una dintre cele mai importante zile din viața ta. Sfaturile noastre și serviciile de care dispunem îți stau la dispozitie oricând.

Află mai multe

Botez

Știm cât este de important botezul copilului tău. Te asigurăm că la City Grill te ajută să ai un botez de neuitat.

Află mai multe