Amici la Mici!

Cunoscuți pentru creativitate lor, românii au descoperit micii întâmplător. Legenda spune că grataragiul Iordache a rămas fără învelișul pentru cârnați și a pus compoziția direct pe grătar. Așa au luat naștere mititeii, botezați chiar de un client al localului, faimosul umorist al secolului XX, N.T. Orăşanu, iar City Grill duce rețeta mai departe.


Restaurantele City Grill prezintă o varietate de mici suculenți, pentru toate gusturile: Micii lui Iordache, Mici de Lehliu Gară, de Obor sau de Medgidia, care au în compoziție carne de porc, de vită și oaie sau miel.


City Grill elimină prejudecățile cu privire la acest preparat, transformându-l într-un dish urban, servit într-un stil modern direct de pe Marele Grătar. Indiferent de univers, City Grill este un loc perfect în care te poți bucura de micii preferați, alături de un muștar gustos, cartofi prăjiți și o halbă de bere, în pauza de masă, în weekend sau la o ieșire cu gașca.


Poftiți la mici!

evenimente
speciale

Corporate

La City Grill găsești tot ceea ce este necesar organizării unui eveniment de business. Îți punem la dispoziție logistica noastră dar și propuneri pentru o desfășurare cât mai bună.

Află mai multe

Cununie

Îți suntem alături în una dintre cele mai importante zile din viața ta. Sfaturile noastre și serviciile de care dispunem îți stau la dispozitie oricând.

Află mai multe

Botez

Știm cât este de important botezul copilului tău, așa că la City Grill își grantăm o petrecere de neuitat.

Află mai multe