DESPRE NOI

Povestea restaurantului City Grill începe în mai 2004, în București, din dorința de a crea un spațiu prietenos, în care atât românii, cât și colaboratorii lor străini să se simtă răsfățați. Bucătăria am ales să fie un melanj de mâncăruri tradiționale și bucate de inspirație internațională; numitorul comun fiind plăcerea de a mânca un grill bun, o carne preparată exact cum trebuie. Vă invităm să descoperiți preparatele din bucătăria tradițional urbană.

Surpriza a fost că oamenii de afaceri s-au simțit atât de bine la City Grill, încât și-au adus și prietenii pentru un prânz relaxant, au organizat evenimente alături de noi și ne-au ales să le fim alături la fiecare aniversare în familie.

Primul restaurant a fost deschis în zona Primăverii din București. Cu o terasă îmbietoare, perfectă pentru evenimente deosebite, City Grill Primăverii a devenit încă din prima zi locația preferată a multor bucureșteni.


În 2004 piața restaurantelor din România nu era foarte dezvoltată. Între timp, City Grill a deschis 4 locații în zone foarte importante ale orașului: City Grill Covaci ia pulsul centrului Micului Paris; City Grill Floreasca, în apropiere de zona Pipera, răspunde nevoilor comunității de business a Capitalei; City Grill Primăverii a devenit un reper al zonei rezidențiale a orașului; iar în nordul orașului există City Grill Băneasa. Încă de la început Grupul City Grill și-a dorit să-și răsfețe oaspeții, indiferent de localizare sau preferințe culinare, motiv pentru care avem in portofoliu cele mai cunoscute și mai apreciate restaurante din București: City Grill, Trattoria Buongiorno, Hanu' Berarilor Berărie Gastronomică, Caru’ cu bere, Pescăruș, Hanu’ lui Manuc și Becker Brau. Nu în ultimul rând, City Café este un lanț de restaurante cu preparate la prețuri accesibile, pentru bucureștenii grăbiți, dar care știu cât de important este să mănânce sănătos. Pe toate le găsiți în București.


Am reușit în tot ceea ce ne-am propus datorită perseverenței noastre în a avea cele mai bune ingrediente, o servire ireproșabilă și bucătari chefi recunoscuți. Rezultatele se văd în aprecierea de care restaurantele City Grill se bucură zilnic din partea oaspeților noștri. Povestea City Grill este, de fapt, construită de către toți bucureștenii mulțumiți de serviciile noastre.

Ne-am gândit foarte mult ce specific am dori sa aibă meniul din restaurantele City Grill, inspirându-ne de la însăși istoria orașului nostru. Bucureștiul se găsește la confluența marilor culturi europene, cu influențe din toata lumea - de la evrei, la greci, germani, sârbi, ruși, turci sau italieni. Toate aceste popoare au adus un plus de savoare specificului nostru culinar, iar noi considerăm că bucătăria românească are mai multe componente care se îmbină armonios. Pe de-o parte, bucătăria tradițională rurală simplă, la care se adaugă misterioasele arome orientale, dar și noblețea mâncărurilor occidentale. Astfel, gusturile din meniul restaurantelor City Grill sunt un amestec îmbietor de ingrediente fine, savoare și rețete românești, alăturate rafinamentului bucatelor din întreaga lume.


Te așteptam cu drag să guști preparatele grill cu care se mândresc bucătarii noștri. Iar dacă îți dorești un burger, te afli probabil în primul lanț de restaurante din București care a introdus burgerii gourmet în meniu, inclusiv cei vegetarieni.


Povestea City Grill continua cu fiecare oaspete mulțumit care alege unul dintre restaurantele noastre din București pentru o întâlnire de afaceri, un prânz în familie sau o cină relaxantă alături de cei mai buni prieteni.