Restaurante evenimente corporate

Cauţi o locaţie pentru o petrecere alături de colegii de birou, sărbătorirea unui succes al echipei sau o aniversare în companie? Orice eveniment corporate ai avea de organizat, restaurantele City Grill îţi sunt alături. Într-un ambient cu adevărat sofisticat, un meniu cu dichis, creat pentru ocazii speciale te va ajuta să pregăteşti o petrecere de neuitat. Avem aproape 15 ani de experienţă şi pregătiţi să ne impresionăm de fiecare dată oaspeţii prin servicii impecabile, la un standard de calitate de excepţie.


Restaurantele City Grill satisfac și cele mai exigente gusturi. Meniul nostru are în principal preparate tradiționale românești, dar avem și mâncare de inspirație internaţională, salate și sandwich-uri deosebite.


Indiferent ce eveniment corporate vrei să organizezi, consultanții noștri îți stau la dispoziție. Poți avea transport de lux, proiecții, o sală amenajată așa cum îți dorești, fotograf și muzică jazz live.


În plus, cele patru restaurante City Grill, localizate în patru zone cheie ale oraşului sunt perfecte pentru organizarea unor evenimente corporate memorabile. Te aşteptăm în Floreasca, Primăverii, Unirii şi Băneasa.
evenimente
speciale

Corporate

La City Grill găsești tot ceea ce este necesar organizării unui eveniment de business. Îți punem la dispoziție logistica noastră dar și propuneri pentru o desfășurare cât mai bună.

Află mai multe

Cununie

Îți suntem alături în una dintre cele mai importante zile din viața ta. Sfaturile noastre și serviciile de care dispunem îți stau la dispozitie oricând.

Află mai multe

Botez

Știm cât este de important botezul copilului tău, așa că la City Grill își grantăm o petrecere de neuitat.

Află mai multe