Restaurante Centrul Vechi

Centrul Vechi a dat dintotdeauna ora exactă în Bucureşti. Este locul de întâlnire al tuturor poveştilor din Micul Paris. Preferat atat de tinerii aflaţi în căutare de distracţie, cât şi de oamenii de afaceri mereu pe fugă, Centrul Vechi a devenit nucleul vieţii Capitalei. Printre localurile apreciate cel mai mult de bucureşteni se afla, bineînţeles, restaurantele. Oferta culinară din Centrul Vechi s-a îmbogățit de curând cu City Grill Covaci. Specialităţile noastre pe grătar, preparate din cele mai proaspete ingredient, sunt create pentru a fi pe placul tuturor oaspeţilor care ne calcă pragul.

Te aşteptăm într-un decor chic, ideal pentru o cină romantică, dar şi pentru o întâlnire de afaceri de succes. La orele prânzului îi aşteptăm pe bucureştenii care doresc să savureze un grill pe gustul lor, într-o atmosferă de relaxare.

Tradiţia City Grill şi experienţa în excelenţă culinară ne recomandă în fața altor restaurante din Centrul Vechi. Meniul nostru, bogat în preparate tradiționale românești, îmbinate în mod armonios cu specialităţi din bucătăria internaţională, a devenit un preferat al bucureştenilor gurmanzi. Ne mândrim cu nivelul serviciilor, care făcut din garanţia de calitate City Grill un standard al excelenţei în rândul restaurantelor din Bucureşti.

Primul restaurant l-am deschis in 2004 și de atunci am câștigat încrederea clienților noștri, care sărbătoresc alături de noi toate evenimentele importante din viața lor.

Ne găsești chiar în spatele Bisericii Sfântul Antonie, într-o piațetă elegantă. Vara te așteptăm şi cu o terasă răcoroasă, unde te poţi relaxa şi poţi uita, preţ de câteva ceasuri, de vâltoarea oraşului.
evenimente
speciale

Corporate

La City Grill găsești tot ceea ce este necesar organizării unui eveniment de business. Îți punem la dispoziție logistica noastră dar și propuneri pentru o desfășurare cât mai bună.

Află mai multe

Cununie

Îți suntem alături în una dintre cele mai importante zile din viața ta. Sfaturile noastre și serviciile de care dispunem îți stau la dispozitie oricând.

Află mai multe

Botez

Știm cât este de important botezul copilului tău, așa că la City Grill își grantăm o petrecere de neuitat.

Află mai multe