Restaurant Revelion București

Deja îţi faci planuri pentru Revelion? Se spune că noaptea dintre ani este una deosebită, plină de speranţă şi bucurie, un eveniment ce trebuie marcat cum se cuvine. La restaurantele City Grill ai cea mai plăcută atmosferă, cu muzică live, un decor chic și un meniu de Revelion fix pe gustul tău. Te așteptam cu o masă copioasă pe care să o împarți cu cei mai dragi oameni din viața ta. Vă veți putea bucura de preparate tradiționale românești, cu un accent deosebit pus pe mâncarea la grătar. Cele patru restaurante City Grill sunt poziţionate în cele mai importante puncte ale Capitalei, astfel încât orice bucureştean să se poată bucura alături de prieteni si familie în noaptea de Anul Nou.


Alături de consultanții City Grill, sigur vei găsi cele mai bune idei pentru meniul de Revelion pentru o noapte de neuitat petrecută în Micul Paris. Avem soluţii pentru orice dietă, de la mâncăruri pentru vegetarieni până la bucate alese fără alergeni. Bineînţeles, avem şi binecunoscutele preparate savuroase la grătar, care îşi vor aduce din plin aportul la petrecerea de Revelion.


Te așteptam cu drag să pornim în Noul An împreună!
evenimente
speciale

Corporate

La City Grill găsești tot ceea ce este necesar organizării unui eveniment de business. Îți punem la dispoziție logistica noastră dar și propuneri pentru o desfășurare cât mai bună.

Află mai multe

Cununie

Îți suntem alături în una dintre cele mai importante zile din viața ta. Sfaturile noastre și serviciile de care dispunem îți stau la dispozitie oricând.

Află mai multe

Botez

Știm cât este de important botezul copilului tău. Te asigurăm că la City Grill te ajută să ai un botez de neuitat.

Află mai multe