Restaurant petreceri copii

Cauţi un restaurant pentru o petrecere de copii reușită? În restaurantele City Grill din Bucureşti vei găsi toate ingredientele unei petreceri de succes. Meniul nostru este perfect adaptat celor mici, fiind creat din cele mai bune și mai proaspete ingrediente. De asemenea, locațiile restaurantelor noastre sigur vor fi pe placul tău. Suntem prezenți în Floreasca, Primăverii, Unirii și Băneasa, pentru a fi cât mai aproape de cât mai mulţi bucureşteni. Două dintre restaurantele City Grill se află în incinta unor importante centre comerciale.


Alături de consultanții noștri, vei putea stabili tot ce ai nevoie pentru petrecerea puiului tău. Te ajutăm și amenajăm sala așa cum îți dorești și aducem animatori pentru a ține distracția în toi. Avem torturi speciale pentru cei mici și mâncare tradițională româneasca pentru părinţi.


Te aşteptăm să descoperi latura jucăuşă a restaurantelor City Grill şi îţi suntem alături pentru organizarea unei petreceri de copii de neuitat, în inima Bucureştiului.
evenimente
speciale

Corporate

La City Grill găsești tot ceea ce este necesar organizării unui eveniment de business. Îți punem la dispoziție logistica noastră dar și propuneri pentru o desfășurare cât mai bună.

Află mai multe

Cununie

Îți suntem alături în una dintre cele mai importante zile din viața ta. Sfaturile noastre și serviciile de care dispunem îți stau la dispozitie oricând.

Află mai multe

Botez

Știm cât este de important botezul copilului tău. Te asigurăm că la City Grill te ajută să ai un botez de neuitat.

Află mai multe