Restaurant majorat București

Doar o dată faci 18 ani! Dacă ești în căutare de restaurante pentru petrecerea de majorat în București, la City Grill găsești atmosfera perfectă pentru ziua ta. Avem restaurante în mai multe zone ale Capitalei, însă unul este chiar în zona Unirii, loc renumit ca punct de întâlnire pentru tinerii bucureşteni.


Te ajutăm cu fotograf, muzică, proiecții, transport și toate serviciile de care ai nevoie, pentru ca majoratul tău să fie un succes de neuitat.


Împreună putem realiza cel mai potrivit meniu pentru invitații tăi. Avem atât preparate tradiționale românești, grătare, cât și mâncăruri pentru vegetarieni, salate și sandwich-uri delicioase, de inspirație internațională.

Spune-ne cum ți-ai dori să fie restaurantul perfect pentru majoratul și sigur vom găsi cea mai bună soluție, care să răspundă tuturor exigenţelor tale.


Te aşteptăm la City Grill în Bucureşti pentru o petrecere de neuitat.
evenimente
speciale

Corporate

La City Grill găsești tot ceea ce este necesar organizării unui eveniment de business. Îți punem la dispoziție logistica noastră dar și propuneri pentru o desfășurare cât mai bună.

Află mai multe

Cununie

Îți suntem alături în una dintre cele mai importante zile din viața ta. Sfaturile noastre și serviciile de care dispunem îți stau la dispozitie oricând.

Află mai multe

Botez

Știm cât este de important botezul copilului tău. Te asigurăm că la City Grill te ajută să ai un botez de neuitat.

Află mai multe