Restaurant cununie civilă

Cel mai frumos moment din viaţa ta merita sărbătorit cum se cuvine. Dacă vrei un restaurant în Bucureşti pentru petrecerea de cununie civilă, City Grill este alături de tine. Îţi aducem cea mai aleasă mâncare şi asigurăm toate serviciile de care ai nevoie pentru o petrecere de memorabilă - fotograf, aranjamente florale, proiecții, muzică live şi transport de lux.


Meniurile noastre sunt create pentru cei care iubesc mâncarea tradițională, dar și pentru pofticioşii care preferă gusturile rafinate ale bucătăriei internaţionale. Avem soluţii şi pentru vegetarieni şi putem crea meniuri speciale la cerere, pentru ca toţi invitaţii tăi să se simtă răsfăţaţi. Specialitatea restaurantelor noastre sunt preparatele la grătar, care suntem siguri ca vor face deliciul petrecerii tale de cununie civilă.


Avem experiență de peste 15 ani în organizarea de evenimente speciale, iar consultanții noștri vor face tot posibilul ca tu să ai cel mai bun meniu de cunie civilă și cele mai frumoase aranjamente florale.


Locațiile restaurantelor City Grill sunt ideale pentru petreceri de cununie civilă. Ne găseşti în cele mai importante zone ale orașului - Primăverii, Unirii, Băneasa. Decorurile sunt chic și toți oaspeții noștri se întorc mereu cu plăcere la noi.
evenimente
speciale

Corporate

La City Grill găsești tot ceea ce este necesar organizării unui eveniment de business. Îți punem la dispoziție logistica noastră dar și propuneri pentru o desfășurare cât mai bună.

Află mai multe

Cununie

Îți suntem alături în una dintre cele mai importante zile din viața ta. Sfaturile noastre și serviciile de care dispunem îți stau la dispozitie oricând.

Află mai multe

Botez

Știm cât este de important botezul copilului tău, așa că la City Grill își grantăm o petrecere de neuitat.

Află mai multe