Restaurant cu muzică live

Vrei să petreci o seară într-un restaurant cu muzică live? La City Grill te poți bucura de jazz live sau de alte tipuri de muzică pe placul tău. Într-o ambianță chic, restaurantele noastre te așteaptă cu preparate din bucătăria tradițională românească, în special cu preparate pe grătar. Avem și o selecție de vinuri impresionantă, pentru ca tu să ai de unde alege.

Te așteptam să vii împreună cu persona iubită, să îți sărbătorești cele mai importante evenimente din viață alături de City Grill și tot la noi să închei şi o afacere de succes.

Restaurantele City Grill te așteaptă în inima Bucureştiului, cu muzică live și mâncare pentru toate gusturile. În afara mâncărurilor tradiționale, avem și salate sau aperitive de inspirație internațională, precum şi deserturi delicioase, atent selecţionate pentru a satisface cele mai exigente pofte.
evenimente
speciale

Corporate

La City Grill găsești tot ceea ce este necesar organizării unui eveniment de business. Îți punem la dispoziție logistica noastră dar și propuneri pentru o desfășurare cât mai bună.

Află mai multe

Cununie

Îți suntem alături în una dintre cele mai importante zile din viața ta. Sfaturile noastre și serviciile de care dispunem îți stau la dispozitie oricând.

Află mai multe

Botez

Știm cât este de important botezul copilului tău. Te asigurăm că la City Grill te ajută să ai un botez de neuitat.

Află mai multe