Restaurant botez București

Fiecare nou membru al familiei trebuie sărbătorit așa cum se cuvine. Imediat după botezul la biserică, toată lumea se bucură la o masă pe cinste. Restaurantele City Grill din Bucureşti te ajută să aduci zâmbetul pe chipurile tuturor invitaților. Consultanții noștri de evenimente au experienţă în organizarea de evenimente memorabile și găsesc soluții pentru orice dorință ai avea. Aducem şi fotograful, pentru ca tu să păstrezi cu drag toate amintirile acestei zi speciale şi peste ani. Ne ocupăm şi de muzica, proiecţii, transport și tot ce mai este nevoie ca tu să te bucuri de petrecerea de botez fără griji.


Meniul nostru este cu siguranță pe placul tuturor; avem preparate tradiționale românești, multe grătare, dar și mâncăruri de inspirație internațională, foarte potrivite pentru cele mai exigente gusturi. Putem adapta meniul de botez pentru a satisface toate gusturile invitaților.


Te aşteptăm la unul dintre restaurantele City Grill din București pentru a sărbători împreună bucuria unei petreceri de botez perfecte.
evenimente
speciale

Corporate

La City Grill găsești tot ceea ce este necesar organizării unui eveniment de business. Îți punem la dispoziție logistica noastră dar și propuneri pentru o desfășurare cât mai bună.

Află mai multe

Cununie

Îți suntem alături în una dintre cele mai importante zile din viața ta. Sfaturile noastre și serviciile de care dispunem îți stau la dispozitie oricând.

Află mai multe

Botez

Știm cât este de important botezul copilului tău, așa că la City Grill își grantăm o petrecere de neuitat.

Află mai multe