Vrei să petreci o seară într-un restaurant cu muzică live? La City Grill te poți bucura de jazz live sau de alte tipuri de muzică pe placul tău. Într-o ambianță chic, restaurantele noastre te așteaptă cu preparate din bucătăria tradițională românească, în special cu preparate pe grătar. Avem și o selecție de vinuri impresionantă, pentru ca tu să ai de unde alege.

Află mai multe

City Grill oferă o experienţă de neuitat şi pentru evenimentele în familie. Împreună vom transforma orice nuntă, botez, majorat sau petrecere pentru copii într-un eveniment de neuitat.

Află mai multe

Petrece revelionul la restaurantele City Grill din București.

Află mai multe

City Grill restaurants in Bucharest await you with a special baptism menu, created especially for our guests to spend an unforgettable day.

Află mai multe

Organizează împreună cu restaurantele City Grill un majorat de neuitat.

Află mai multe

La restaurantele City Grill din Bucureşti vei găsi întotdeauna atmosfera perfecta pentru organizarea unei petreceri de zi de naştere.

Află mai multe

Restaurantele City Grill te aşteaptă în cele mai selecte zone din Bucureşti, într-un decor splendid, pentru o petrecere de cununie civilă de neuitat.

Află mai multe

Restaurantele City Grill au experienţă în organizarea de evenimente corporate în Bucureşti, într-un ambient deosebit şi cu un meniu sofisticat.

Află mai multe

Descoperă latura jucauşă a restaurantelor City Grill, într-un ambient prietenos, ideal pentru organizarea unei petreceri pentru copii, în inima Bucureştiului.

Află mai multe

Restaurantele City Grill din sectorul 1 îi aşteaptă pe bucureşteni, într-o atmosferă elegantă, cu un meniu savuros specializat pe preparapte la grătar.

Află mai multe

Restaurantele City Grill din sectorul 3 te aşteaptă într-o atmosferă elegantă, in inima Bucureştiului, cu un meniu de specialităţi delicioase la grătar.

Află mai multe

Descoperă mâncarea tradiţională românească prin meniul restaurantelor City Grill, care te aşteaptă la orice oră, în cele mai importante zone ale Bucureştiului.

Află mai multe

Restaurantul City Grill Covaci îi aşteaptă pe bucureşteni într-un ambient chic, ideal pentru câteva clipe de relaxare în Centrul Vechi al Capitalei.

Află mai multe

evenimente
speciale

Corporate

La City Grill găsești tot ceea ce este necesar organizării unui eveniment de business. Îți punem la dispoziție logistica noastră dar și propuneri pentru o desfășurare cât mai bună.

Află mai multe

Cununie

Îți suntem alături în una dintre cele mai importante zile din viața ta. Sfaturile noastre și serviciile de care dispunem îți stau la dispozitie oricând.

Află mai multe

Botez

Știm cât este de important botezul copilului tău. Te asigurăm că la City Grill te ajută să ai un botez de neuitat.

Află mai multe