- ORGANIZEAZĂ -

EVENIMENTE & PETRECERI

Te invităm să alegi oricare din restaurantele City Grill din București pentru a petrece momente de neuitat. Organizarea unui eveniment necesită o atenție deosebită din partea noastră atât pentru conceperea meniului dar și a atmosferei perfecte. Te așteptăm cu drag.

Mai mult
- ISTORIC -

DESPRE NOI

Povestea restaurantului City Grill începe în mai 2004, din dorința de a crea un spațiu prietenos, în care atât românii, cât și colaboratorii lor străini să se simtă răsfățați. Bucătăria am ales să fie un melanj de mâncăruri tradiționale și bucate de inspirație internațională; numitorul comun fiind plăcerea de a mânca un grill bun, o carne preparată exact cum trebuie. Vă invităm să descoperiți preparatele din bucătăria tradițional urbană.

Mai mult
- City Cafe -

City Cafe Coffee Shop

City Café este un bistro cu specific românesc, dar şi cu accente internaţionale ce își întâmpină  oaspeţii, în fiecare zi, cu un meniu urban, cu mâncare sănătoasă, sandwich-uri şi salate pe toate gusturile.

Află mai multe
- explorează -

Restaurantele
noastre

Te invităm să descoperi cele 4 restaurante din lanțul City Grill. Fiecare dintre ele te așteaptă cu preparate delicioase pe grătar, mâncăruri tradiționale românești dar și cu deserturi făcute-n casă.

Vezi locații